Általános szerződési feltételek

Á.SZ.F.

 

1. Általános tudnivalók, a Felek közötti szerződés létrejötte

1.1. A jelen ÁSZF hatálya kiterjed a Magyarország területén nyújtott minden olyan elektronikus megrendelésre, amely a vidazoldseges.hu weboldalon keresztül történik.

1.2. A Szolgáltató által nyújtott szolgáltatást bármely magánszemély, jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező egyéb szervezet jogosult igénybe venni, amennyiben a weboldalon érvényesen és sikeresen regisztrálja magát, továbbá magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen ÁSZF-ben foglaltakat.

1.3. A Felek közötti szerződés a megrendelő adatlap valamennyi kötelezően kitöltendő mezőjének kitöltését és a beírt adatok ellenőrzését követően, a “Megrendelés elküldése”, majd a „Rendelés ellenőrzése” gombokra kattintás megerősítésével jön létre.

1.4. További információk: Vida Imre egyéni vállalkozó Telefon: 20/977-5150 (hétfőtől péntekig: 6-18 óráig)
E-mail: info@vidazoldseges.hu

2. A megrendelés

3.1. A vásárolt áruk lényeges tulajdonságait, jellemzőit a konkrét árucikk információs oldaláról lehet megismerni.

3.2. A vételár mindig a kiválasztott termék alatt feltüntetett bruttó ár. A termékek vételára nem tartalmazza a kiszállítás költségét.

3.3. A weboldalról megrendelhető termékek árai változtatásának jogát a Szolgáltató fenntartja azzal, hogy a módosítás a weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja. Amennyiben a Szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül a weboldal felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő “0” Ft-os vagy “1” Ft-os árra, akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében az Ügyfél elállhat vásárlási szándékától.

3.4. Az Ügyfél a megrendelés feladásával kijelenti, hogy a jelen Általános Szerződési Feltételeket elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el.

3.5. Szolgáltató az Ügyfél vételi ajánlatának (megrendelésének) megérkezését követően köteles az Ügyfél részére a vásárlást elektronikus úton (e-mailben) visszaigazolni. Amennyiben e visszaigazolás az ajánlat elküldésétől számított 48 órán belül Ügyfél részére nem érkezik meg, akkor a Szolgáltató ajánlati kötöttsége, illetve az Ügyfél vásárlási kötelezettsége minden további feltétel nélkül, automatikusan megszűnik.

4. Szállítási és fizetési feltételek

4.1. A weboldalon kiválasztott és megrendelt terméket a Szolgáltató az Ügyfél által a megjegyzés menüpontban megjelölt időpontban szállítja ki az Ügyfél által a megrendelés során jelzett szállítási címre.

4.2. Szolgáltató a megrendelt árut hétfőtől péntekig reggel 08:00 – 11:00 óra között, valamint délután 17:00 – 20:00 óra között, szombaton pedig reggel 08:00 – 11:00 között szállítja házhoz a rendelés során az Ügyfél által kiválasztott időpontban. Vasárnap nincs kiszállítás.

4.3. A weboldalon megrendelt szolgáltatásokat a Szolgáltató az Ügyfélnek e-mailben küldött rendelési visszaigazolásban szereplő helyszínen teljesíti.

4.4. Fizetés kizárólag utánvéttel!

4.5. Az Ügyfél termékmegrendelés esetén köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációt a Szolgáltatónak nem áll módjában elfogadni.

4.6. A házhozszállítás díja

A rendelés alsó összeghatára Debrecen területén 5000 Ft, a további települések esetén pedig 5000 Ft, ezen összegek felett a kiszállítás Debrecen, valamint Debrecen-Apafa, Debrecen-Józsa, Debrecen-Kismacs, Debrecen-Nagymacs, Debrecen-Bánk, Debrecen-Ondód, Debrecen-Pallag, Mikepércs, valamint 10000 Ft feletti rendelés esetén Hajdúböszörmény területére ingyenes.

4.7. Személyes átvétel
Személyes átvételre az üzletünkben, nyitva tartási időben is lehetőségük van, akár ezen összeghatárok alatti rendelés esetén is.

5. Egyebek

5.1. A weboldalon való megrendelés feltételezi az Ügyfél részéről az Internet technikai és műszaki korlátainak ismeretét és a technológiával együttjáró hibalehetőségek elfogadását.

5.2. A Szolgáltató nem felelős semmilyen kárért, amely a weboldalra való csatlakozás miatt következett be. Az Ügyfelet terheli a számítógépe, illetve az azon található adatok védelmének kötelezettsége.

5.3. A Szolgáltató az Ügyfelek által rendelkezésre bocsátott adatokat célhoz kötötten, kizárólag a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. A Szolgáltató az Ügyfelek adatait harmadik félnek nem adja ki, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél a Szolgáltató alvállalkozójaként/közreműködőjeként jár el. A Szolgáltató az Ügyfelek adatainak kezelésekor az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezései szerint jár el.

5.4. A Szolgáltató bármikor jogosult jelen ÁSZF feltételeit módosítani. Az esetleges módosítás a weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba.

Vásárlóink mondták

Mezey Zoltán

Igaz egy ideje sajnos nem volt lehetőségem itt vásárolni de szerencsére az online irányba nyitás segítségével szerintem óriási újítást végzett a tulaj és újra tudok hozzá járni. Fantasztikus termékei vannak és bátran merem ajánlani másoknak is!

Kovácsné Ildikó

Nagyon szép zöldséget és gyümölcsöt kaptam! Biztosan rendelek máskor is.

Soósné Kiss Veronika

Mindig friss áru és a világ legkedvesebb zöldségese!!! Mindenkinek szívből ajánlom!!!!

Kuna Máté

"Most rendeltem innen először. Jó minőség, gyors, pontos szállítás. Már első ránézésre is nagyon szépek voltak a gyümölcsök, jó minőségű termékeket árulnak, ráadásul az áruk is nagyon korrekt. Külön nagyon tetszett, hogy szombati házhoz szállítást is lehetett választani. Biztos fogok még rendelni máskor is.

Magyar Erzsi

Nagyon szép a házhoz szállított áru!

Juhász András

Imre bácsi a best!

Gyarmati Irma

Nagyon szep arukat kaptam,pontos kiszallitassal,mindenkinek csak ajanlani tudom!!!

Soós Jánosné

Friss, szép áru, vásárló-barát árakkal, nem utolsó sorban gyors, pontos szállítás.

Patakvölgyiné Piroska

A szállitás pontos .az áru szuper. Csak ajánlani tudom másoknak is.

Káplár Miklósné

Most rendeltem innen először, de nagyon meg vagyok elégedve !! Máskor is biztos rendelni fogok. Külön köszönet a gyors és pontos kiszállításért !

Makainé Ráthonyi Judit

Válogatottan szép árút, kedvező árban kapok minden rendeléskor. Valamint minden rendelésnél kedveskedik egy kis ajándékkal. Nagyon megbízható, korrekt . Ritka az ilyen lelkiismeretes ember. Csak megemlítettem, hogy keserű volt az uborka / amiről nem tehet, mert ez az uborkáknál gyakran előfordul / Másnap a kapunkra volt egy szatyor friss uborka akasztva. Köszönöm!! Szívből ajánlom mindenkinek, nem kell cipekedni, válaszható időpontban már másnap házhoz van szállítva.

Béres Katalin

Érdemes rendelni szép árut kaptam.

Nagy Antalné

Első vásárlásunk volt még,de lesz még több is! Nagyon szép árut kaptam a megbeszélt időpontban. Korrekten és tételesen! Nagyon kedves segítőkész kiszolgálás! Bónuszként még ajándékkal is meglepett,ami a mai világban meglepő! Tiszta szívből ajánlom Mindenkinek! 🙂

Szentesi Jánosné

Precíz, pontos a szállítás, Szép árukat kapunk, nagyon megvagyok elégedve, köszönöm szépen az ilyen rendelési lehetőséget.

Zavaczki Éva

Már harmadjára vásároltam itt. Az áruk szépek, pontos, korrekt a házhozszállítás! Csak ajánlani tudom!

Fiddler Maya

Most rendeltem először innen, és mindenkinek csak ajánlani tudom a zöldségboltot és az online rendelést is!  Esti és reggeli kiszállítási időpont választható, a gyümölcs és zöldség nagyon szép volt és finom. Áraik korrektek. Tényleg mindenkinek csak ajánlani tudom!

Nagy Gabi

Kiváló minőségű áru és pontos szállítás.Nagy segítség a létezése.

Rácz Margit

Én kipróbáltam, minden alkalommal nagyon szép árút kaptam és kedvességet. Mindenkinek ajánlani tudom.

Erdősné Józsa Terézia

Én már többször házhoz hozattam az árut! Nem csalódtam! Sőt nagyon megvoltam elégedve a szállítással és az áru is kitűnő volt! Csak ajánlani tudom annak aki dolgozik elfoglalt vagy valami más okból igényli az efféle vásárlást!

Karsa Sándor

Gyors, pontos és minőségi árut szállít.

Csillagné Erdei Ilona

Egyszer rendeltem még, Vida úr tudja, mi a "királyok udvariassága"!!!
A pontosság!
A megadott időben kifogástalan áruval érkezett, azóta katonás rendben sorakoznak a szilvalekvárjaim!!!
Mindenkinek ajánlom, vegye igénybe bátran ezt a szolgáltatást!

Molnár Mária

Nagy választék, szép az áru, korrekt árak, kedves kiszolgálás.

Dihen-Kovács Regina

Mi lassan 3 hónapja házhoz szállítással vásárolunk. Teljesen elégedettek vagyunk. Minden alkalommal kiváló minőségű termékeket kapunk.
Mindig a megbeszélt időpontban érkezik. Tételesen. Sérülés nélkül.

Kozma Ferencné

Először rendeltem Vida úrtól, és nagyon meg vagyok elégedve. A birsalma is mint minden áru szép volt. A kiszállítás is pontos. Eldöntöttem rendszeres vásárló leszek, Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Sörlei Niki

Online vásároltam és házhozszállítást kértem. Mik a tapasztalataim? Könnyen kezelhető online felület, pontos és kedves kiszolgálás, kifogástalan áru: összességében remek vásárlói élmény. Mindenkinek csak ajánlani tudom!!! 

Nagyné Nagy Katalin

Köszönöm, hogy vannak  Nagyon meg vagyok elégedve a vásárlásaimmal, korrekt és jó minőség!

Csobán Rita

Házhoz szállítás szuper szép az áru; köszönjük. Jó lenne ha lehetne előre fizetni bankkártyával;illetve ha több terméknél lenne db opció.

Fórizs Erika

Nagyon kedvelem, elégedett vevőjük vagyok!

Dudik Richárd

Friss zöldség,korrekt árak,udvarias kiszolgálás!!!!

Koszorus Tünde

Átvettem első rendelesem
Pontos kiszállítás, udvariasság és a legfontosabb szép friss áru.
Köszönöm a meglepetést is vevő maradok és csak ajánlani fogom mindenkinek

Fitos Ágnes

Imádok innen rendelni!
Friss áru és udvarias, segítőkész kiszolgálás mindig mindenkor!
Hamarosan újra rendelek!

Katona Imréné Edit

Hibátlan, udvarias kiszolgálás, kedves feleségével együtt

Rónaszéki Katalin

Köszönöm a korrekt szállítást! Szép árut kaptam. Már a 3. rendelést kértem. Innen fogok máskor is rendelni.

Veres Mária

Én már sokadjára rendeltem ,minden alkalommal nagyon meg voltam elégedve.

Kiss Vilmos

Kedvesek és nagyon rendesek.

Kiss Vilmos

Kedvesek és nagyon rendesek.

Béresné Valéria

Nagyon szép friss árú,minden kiváló minőségű és finom! Mindenkinek ajánlom! Pontos kiszállítás udvarias kiszolgálás!! Nagyon, nagyon szuper!! Nagyon köszönöm!

Debrecen, Vezér u. 27, 4032
© 2019 Vidazöldséges.hu. Minden jog fenntartva.
Powered by Alcimi Air

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás